Project- & verandermanagement

Een goed verloop van uw projecten is altijd erg belangrijk, mede door de kosten & oneindige doorlooptijd. Bij grote projecten kan het doel snel uit het zicht raken, waardoor de kosten oplopen. Het goed voorbereiden en plannen van uw projecten is essentieel. Geïnspireerd door de scrum- & agile methodes helpt Engetic u graag om uw project tot een succes te brengen

Het doorbrengen van veranderingen bij uw medewerkers gaat vaak moeizaam, maar is van groots belang! Door gebruik te maken van vele hedendaagse theorieën en best practices, zorgt Engetic voor een soepele overgang in uw organisatie! Met al deze technieken helpt Engetic u met het veranderen van uw organisatie dan is zelfs de sky niet meer de limit!

Meer weten over wat project- & verandermanagement voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact op!

Business intelligence

Heeft u grote hoeveelheden data, maar weet u niet wat u hiermee moet doen? Of wilt u beginnen met het verzamelen data, maar geen idee waar u moet beginnen? Wij van Engetic helpen u graag met een goed advies over hoe u kunt starten met business intelligence.

Met business intelligence verzamelt u informatie over klanten, processen, concurrentie, de markt en veel meer. Aan de hand van uw key perfomance indicators en de gecollecteerde data wordt er automatisch een overzicht geproduceerd. Deze kunt u gebruiken voor het verbeteren van uw dienstlevering.
Kennis is macht! Door business intelligence te gebruiken laat u uw bedrijf slimmer werken en creëert een competitief voordeel.

Meer weten over wat business intelligence voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact op!

Web design & optimalisatie

Wij bieden een prettig en modern design waardoor uw website een professionele uitstraling krijgt. Hierbij bieden wij ook hosting en support aan, zodat u zonder zorgen verder kunt werken.

Verder bieden wij ook web optimalisatie diensten. Dit doen wij doormiddel van search engine optimalisatie (SEO). Hiermee scoort uw website hoger in Google en wordt u sneller gevonden door potentiele klanten. Hierdoor krijgt u ook meer inzicht over de data van uw website.

Meer weten over wat web design & optimalisatie voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact op!

Geïnteresseerd? Vraag dan nu een offerte aan!

Proces optimalisatie

Door de constante voortgang in technologie kunnen processen vaak beter en goedkoper ingericht worden. Vaak krijgen wij de vraag “Waarom loopt mijn bedrijf niet?” of “Waarom hebben wij dit proces nodig?”. Dit zijn vaak complexe vragen, wegens samenhangende en conflicterende processen.

Het doel is om elke stap binnen het proces meer waarde te laten creëren voor de klant. Als dit niet het geval is kan u zich afvragen of uw organisatie deze stap binnen het proces nog wel nodig is. Wij van Engetic willen graag uw processen doorlichten uw processen te optimaliseren, waardoor deze meer waarde bied voor u en uw klant.

Meer weten over wat proces optimalisatie voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact op!

Business strategie

Bedrijven starten vaak met een idee maar weten niet hoe ze dit om moeten zetten naar visie voor hun bedrijf. Hiervoor is een theorie bedacht door Simon Sinek, een van de grootste optimisten van deze generatie. Met deze theorie helpt Engetic u met het maken van een visie, missie en strategie om u te onderscheiden in de branche en uw concurrenten.

Meer weten over wat business strategie voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact op!

Cyber security

Cybersecurity is een belangrijk onderwerp dat tegenwoordig vaak in het nieuws voorkomt. Maar wist u dat er meer bij cyber security komt kijken dan alleen het beveiligen van systemen. Welke medewerker mag welke gegevens zien, worden documenten op het bureau achter gelaten of kunnen mensen zomaar doorlopen bij de receptie zonder zich aan te melden? Dit zijn allemaal belangrijke vragen voor het bewaken van uw systemen, gegevens en de gegevens van uw klanten.

Meer weten over wat cyber security voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact op!

Offerte aanvraag

Kies een dienst:

Offerte aanvraag

Kies een dienst: