Web design & optimalisatie

Wij bieden een prettig en modern design waardoor uw website een professionele uitstraling krijgt. Hierbij bieden wij ook hosting en support aan, zodat u zonder zorgen verder kunt werken.

Verder bieden wij ook web optimalisatie diensten. Dit doen wij doormiddel van search engine optimalisatie (SEO). Hiermee scoort uw website hoger in Google en wordt u sneller gevonden door potentiele klanten. Hierdoor krijgt u ook meer inzicht over de data van uw website.

Meer weten over wat web design & optimalisatie voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact op!

Geïnteresseerd? Vraag dan nu een offerte aan!

IT Consultancy

Door de contante verbetering in technologieën en methodieken kunnen processen vaak beter en efficiënter ingericht worden. Wij krijgen vaak vragen binnen die ingaan op de “waarom” achter de resultaten van een specifiek proces waar de klant moeite mee heeft. Vaak zitten hier complexe, samenhangende en/of conflicterende factoren achter die niet meteen op te merken zijn voor bedrijven die hier niet in getraind zijn.

Wij van Engetic staan altijd klaar voor onze klanten om hun processen van binnen naar buiten door te spitten en deze te optimaliseren om het gewenste resultaat te bereiken. Bij Engetic geloven wij dat elk proces meer waarde toe moet voegen voor haar doelgroep, en wij streven er ook naar om dit in onze projecten te realiseren voor zowel doelgroep als klant.

Meer weten over wat IT Consultancy voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact op!

Business intelligence

Heeft u grote hoeveelheden data, maar weet u niet wat u hiermee moet doen? Of wilt u beginnen met het verzamelen data, maar geen idee waar u moet beginnen? Wij van Engetic helpen u graag met een goed advies over hoe u kunt starten met business intelligence.

Met business intelligence verzamelt u informatie over klanten, processen, concurrentie, de markt en veel meer. Aan de hand van uw key perfomance indicators en de gecollecteerde data wordt er automatisch een overzicht geproduceerd. Deze kunt u gebruiken voor het verbeteren van uw dienstlevering.
Kennis is macht! Door business intelligence te gebruiken laat u uw bedrijf slimmer werken en creëert een competitief voordeel.

Meer weten over wat business intelligence voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact op!

Offerte aanvraag

Kies een dienst:

Offerte aanvraag

Kies een dienst: